head_el

GreekEnglish (United Kingdom)

2006 έως 2010

H Επέκταση

2006: Εγκατάσταση νέου ζυθοβραστήρα, που αυξάνει τη δυναμικότητά μας σε ποσοστό άνω του 1000%. Αυτό σημαίνει ότι η ζυθοποιία  λειτουργεί πλέον  με ηλιακή ενέργεια και με φιλικό στο περιβάλλον υγραέριο. Γίνεται περαιτέρω κτιριακή επέκταση και η δυναμικότητα των δεξαμενών ζύμωσης-ωρίμανσης διπλασιάζεται.

2008:  Ο γαστρονόμος της Καθημερινής μας βραβεύει με «βραβείο ποιότητας και ήθους» σε μία συγκινητική για εμάς τελετή την 2/6/2008.
Η μπύρα μας μπαίνει στη δοκιμασία του www.1000getraenke.de (δείτε παρακάτω)

2009: Παραλαμβάνουμε νέο αυτόματο μηχάνημα εμφιάλωσης, το οποίο, λόγω της χαμηλής απορρόφησης οξυγόνου κατά την εμφιάλωση, βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα. Τα μπουκάλια, ωστόσο, ακόμη τα κλείνουμε με τα χέρια.

2010: Τελικά, με ανακούφιση, πήραμε μηχάνημα  που κλείνει μόνο του τα μπουκάλια! Η παλιά μας ετικετέζα αντικαθίσταται με νέα αυτόματη(!),  παράλληλα, αλλάζουμε τις ετικέτες μας και …. αλλάζουμε και όνομα. Η Ρεθυμνιακή μπύρα μετονομάζεται σε Brink’s, καθώς  οι αρμόδιες αρχές  απαγορεύουν πλέον στις ζυθοποιίες  τη χρήση γεωγραφικού τοπωνύμιου στα ελληνικά. (βλ. και «Brink’s και Ρεθυμνιακή μπύρα»).

Είπαν για την μπύρα μας:

getranke

Πατήστε για να δείτε την Ιστορία μας

history11 history21 history3 history41